Vanhat palautteet

Miia
25.02.2017 09:02
Samaa palautetta kuin Tuomolla; Mevlan möi minulle 8 vuotta sitten Fordin . Välillä joutuu tankkaamaan mutta muuta vikaa ei ole ollut. Harmittaa kun ei tarvii asioida uudelleen :).

Veikko
08.02.2017 08:02
Taisi tulla kaksi kauppaa samalla kertaa, ensimmäinen ja viimeinen.

Tuomo
02.02.2017 17:02
Tässä palautetta:Toista kertaa en varmaan asioi tässä liikkeesä. Mevlan möi minulle reilu 7v sitten volkkarin ja se on minulla yhä. Ruostetta rekkarin ruuveissa ja yksi täppä joka ei näy.Autolla arvo jotain tonni tällä hetkellä mut vaan toimii. Taitaa kortti vanheta ennenkuin tuo kärry.

Henrik Rönnberg
16.11.2016 19:11
Kiitos kaupoista. kaupankäynti sujui helposti ja reippaasti, mukava henkilökunta, suosittelen!!

Pasi
18.09.2016 07:09
Kiitos erinomaisen hyvästä palvelusta. Jukka palveli erinlailla kuin kukaan toinen autokauppias ikinä. Ei turhaa kehunu maailman parhaaksi, koska ei vanhasta autosta saa puhumallakaa uutta. Tulen jatkossaki käyttämään DM-Auton palveluita ja suosittelen myös muille.

Olli
25.07.2016 10:07
Uuden Vuoden aatona rullasi DM-Autosta Mersun ML liikenteeseen, pieni alkuyskäisy (anturivika), hienosti marmoritiskin huollon kautta kuntoon. Tyytyväinen !

Marko
15.03.2016 22:03
Kiitos hyvästä palvelusta. Jukan kanssa sujui autokaupat sukkelasti ja asiakas ainakin oli tyytyväinen. Autoon ja palveluun 🙂

kirsi
28.02.2016 01:02
Dmautosta ostin avensiksen. Erittäin ihana kokemus ostaa auto naisena kun yleensä muualla ollaan heti huijaamassa, mutta täällä kaikki sujui todella luontevasti ja rehellisesti. kerrottiin kaikki mitä kyselin ja erittäin ystävällinen palvelu. mielellään uudestaankin menen tuolta ostamaan autoa. olen erittäin tyytyväinen uuteen autooni (Toyota avensis) kiitos Jukka hyvästä palvelusta

JV
31.01.2016 20:01
Homma toimi sovitusti. Ei moitittavaa, hyvä palvelu ja ystävällinen asenne. Vaikka kaupat oli tehty ja auton jo maksanut, niin silti vastattiin vielä säntillisesti esittämääni kysymyksiin eikä annettu olla kun kaupat oli jo tehty. ERINOMAISTA!!! Suosittelen!!

Mika M
04.06.2015 09:06
Ostin mersun 2014 Marraskuussa. Jos miettii auton ostoa/vaihtamista kannattaa ilman muuta käydä katsomassa DM-auton valikoima. Hyviä autoja, takuusysteemi on oikein hyvä ja palvelu erinomaista. Kiitoksia Jukalle ja DM-autolle. Homma toimii myös oston jälkeen.

sulo kuusela
12.01.2015 17:01
vaihto opel farmari vm 2006

veijo peuralinna
06.01.2015 12:01
Löytyykö euroopasta Cadillac Maasturia v.2008-2014

kari seppänen
25.10.2014 14:10
ps. kiitokset hyvästä toimivuudesta/sivujen

Petri
20.05.2014 10:05
Kiitos hyvästä palvelusta koko auton vaihtoprosessin ajan. Jukka teki hyvää työtä ja näki vaivaa, jotta kaupat saatiin tehtyä. Uudessa autossa ilmennyt vika saatiin korjattua kotipaikkakunnan korjaamolla liikkeen piikkiin. Sanansa mittaisia kavereita!!! Hyvä ja positiivinen kuva jäi Jukan ja liikkeen toiminnasta. Seuraavaa autoa ostaessa tulen katsomaan ensin DM- auton valikoiman ja suosittelen myös liikettä tuttaville 🙂

Pasi
09.05.2014 08:05
Kiitos DM-auto ja Jukka jällen erittäin hyvästä , ystävällisestä, luottettavasta ja miellyttävästä autonvaihtotapahtumasta! Voin suositella kaikille tätä suomen parasta autoliikettä. Älkää tuhlatko aikaanne kiertelemällä muita liikkeitä,vaan menkää suoraan DM-autoon, siellä homma toimii. Mukavaa kesää.

Simo Ylinen
03.04.2014 14:04
Mukava paikka kaikinpuolin. Koe ajolle pääsi heti ja vaihdokki otettiin vastaan mutisematta:D Autossa ilmenneet viat korjattiin liikkeen laskuun ja korjauksen ajaksi sai laina auton. Kauppa kävi mukavasti ilman ihmettelyä. Hienoa myös se että kaikkien myyjien kanssa voi keskustella niitä näitä.. Kun auton vaihto joskus tulee, niin varmasti käyn ensimmäisenä täällä katsomassa. SUOSITTELEN!!!

Joni Karjalainen
22.03.2014 03:03
Jos jostakin liikkeestä tulevaisuudessa haen auton, niin se on Kempeleen DM-Auto, kyllä oli Uusi-Illikaisen Jukka sen verran asiakaspalveluhenkinen ja ammattitaitoinen automyyjä, että täytyy hattua nostaa. Tekee itseeni suurenmoisen vaikutuksen, kun myyjä vartavasten minun vuoksi joutuu käyttämään aikaansa rahoituksen järjestämiseen, joka ennakkoon tuntui ikäni puolesta mahdottomalta. Eikä siinä vielä kaikki, Kempeleen reissuun valmistautuessa Jukka sanoo puhelimitse ”Ajakaahan varovasti, siellä on huono keli”, tässä vaiheessa suu loksahti, myyjä oikeasti välittää asiakkaasta, ehkä yksi tärkein elementti myyjässä! Myyntitilanteessa asiat hoitui jämptisti, nopeasti ja tottakai kauppoihin kuului tietynlainen huumori. Epäröin liikkeeseen lähdettyäni kotoani, että miten on edes mahdollista ikäiselläni saada oman vaihtoauton lisäksi rahoitusta, niin se vain Jukka nokkelana miehenä sen järjesti ja piru vie, vielä niin hyvin että täytyy pullakahvit tarjota, kun jossain törmätään! Ei muutako jos teille tätä lukevat mahdolliset DM-Auton tulevat asiakkaat on yhtään asiakaspalvelu tärkeää, niin tämän paremmaksi se ei enää mene, asiakkaan huolenpito on sekä yksi vaativimmista, että tärkeimmistä komponenteista myynnissä! Mikäli Jukka ei olisi niin kova autovelho, niin ehdottomasti palkkaisin omaan yritykseeni myyntitykiksi!

Eero Piessa
26.12.2013 20:12
Hyvää Uutta Vuotta!Olen ollut tyytyväinen Fordiin jonka teiltä vaihdoin syksyllä.Tosi hyvää palvelua teillä,kiitos vielä kerran!

Jani Jesiöjärvi
08.10.2013 11:10
Edellistä kompaten, Puhelimessa kerrotut asiat kohtasivat autoa haettaessa, kattava takuu, Paperit olivat valmiina ja kauppa taputeltu 10 minuutissa : ) Koeajolla havaitut viat saadaan korjautettua kotipaikalla samaisen takuun piiriin! Reilua kaupankäyntiä!! Kannatti ajaa puoli Suomea läpi huippukuntoista XC:tä noutamaan! Pidä tuo tyyli JUKKA!! ps. Seuraavakin auto DM:stä!!

jarkko hämeenniemi
06.10.2013 08:10
Hain lauantaina Bemarin ja palvelu oli koko 2 viikkoa kestäneen tinkaamisen jälkeenkin hyvää (erittäin) Hinta ja tuote kohtasivat toisensa ja autot vaihtui… Bemu oli juuri sellainen kuin Jukka oli antanut puhelimessa ymmärtääkin jopa parempi….mikään ei estä palaamasta kaupoille myöskin tulevaisuudessa…K iitos

Kimmo
04.10.2013 11:10
Kertakaikkiaan loistavaa autokauppaa! Kävin lauantaina lenkiltä tullessa katsomassa 5-sarjan BMW:tä, Mevlanelle sopi koeajo vielä samana iltana, vaikka meni rankasti ylitöiksi. Sitten saimme käydä vielä sunnuntaina rouvan kanssa koeajamassa samaa autoa uudelleen. Vielä, kun auton vaihto, rahoitus, vakuutukset yms. asiat onnistuivat erittäin sujuvasti, niin kaupathan siitä tuli. Kiitoksia DM-Auton väelle, oli oikein miellyttävää tehdä kauppaa!

Jyrki
06.06.2013 09:06
Erinomaista asiakaspalveluhenkistä autokauppaa. Itse hyvin skeptinen kaikkia autoliikkeitä ja heidän vaihdokkeja kohtaan, mutta DM-autossa sai vielä uskon käytettyyn auton palaamaan. Mevlanen iloisuus on silmin nähtävä. hyvä autokauppias kaikin puolin. Sitten itse auto. BMW X3 jossa ilmeni heti pientä vikaa, kaikki sai laitattaa dm auton laskuun kuntoon. Eli Suosittelen lämpimästi kaikille tätä liikettä!

Reijo Seilonen
08.05.2013 19:05
Ystävällinen henkilökunta fiksuissa puitteissa tekevät hyvälaatuista autokauppaa asiakkaat ja heidän toiveensa huomioon ottaen. DM-autosta löysin minäkin itselleni sopivan auton. Suosittelen!

Kalle perheineen
26.03.2013 11:03
DM auton ”vakio”asiakkaana voimme vilpittömästi sanoa, että missään muussa autoliikkeessä emme ole saaneet niin hyvää, luotettavaa ja ystävällistä palvelua kuin teillä. Kiitos Mevlane ja Jukka!

Jari Palo
21.03.2013 14:03
Kiitos loistavasta palvelusta. Vaihdoin viimeviikolla autoa liikkeessänne ja seuraavana päivänä vaihdokki ei lähtenytkään käyntiin. Soitto myyjälle ja kohta oli jo huoltomies pihalla tutkimassa tilannetta. Sain ajan korjuulle jo samalle päivälle. Sekä korjausajaksi toisen auton käyttööni. Kaikki takuuseen osat, työt sekä lainaauton käyttö. Muutenkin palvelu oli ystävällistä ja ennenkaikkea tuli mielikuva rehellisestä ja luotettavasta autokaupoista. Suosittelen!!!

Martti Ilvo
20.03.2013 11:03
Ostin viime kesänä ”Ryslerin”, joka on osittautunut mainioksi ajopeliksi. Kaupat hoidettiin tosi mallikkaaksi osaavan ja ystävällisen henkilökunnan kanssa. Talvella autoni lasit huurtuivat sisältä ja ulosnäkeminen oli vaikeaa. Dm auto hoiti auton kuntoon takuuseen, ja sain vielä siksi aikaa auton käyttööni. Maallikasta toimintaa. Vaoin suositella liikettä kaikille

Mika Karsikas
09.02.2013 20:02
Ostin DM-Autosta ensimmäisen autoni n.vuosi sitten ja homma toimi silloin loistavasti. Autossa ilmeni pieni nestevuoto, jonka DM-Auto korvasi välittömästi, kun sinne asiasta ilmoitin. Tänään kävin hakemassa toisen autoni DM-Autosta ja samalla totesin, että muihin autokauppoihin ei ole enää tarvetta mennä. Mukava asioida oikeasti rehellisten ja luotettavien autokauppiaiden kanssa. Kiitos!

peri78
08.01.2013 20:01
Tässä liikkeessä palvelu pelaa. Kävin koeajamassa muutamaa autoa ja autot tyyliin odottaa käynnissä liikkeen pihalla kun menet ennalta sovittuun koeajoon. Tiskillä hoidetaan ajoluvat kuntoon ja itse pääsee lämpimällä autolla talvellakin koeajoon. Ainakin minun kohdalla kävi näin. Muutenkin palvelu on todella ammattimaista ja miellyttävää. Asiakkaasta pidettiin huolta. Huolehdittiin, että saa kahvia jos vaan maistuu. Itse hörpinkin useamman kupillisen ja autokaupathan täällä liikkeessä syntyi muutaman koeajetun auton jälkeen. Suosittelen DM-Autoa lämpimästi kaikille. Ei muuta kuin hyville kaupoille tänne!!!

Harri Orrenmaa
11.05.2012 19:05
Syksyllä 2011 kiinnostuin DM-auton autosta. Tarjosin omaa autoa vaihtoon ja yllätyin hyvin positiivisesti kun henkilökunta ei hakemalla hakenut vikoja vaihdokista hintaa polkeakseen vaan kyseli perusasiat eikä aliarvioinut autoa. Kaupat syntyivät nopeasti ja tulin auton omistajaksi, jolle luvattiin 6kk:n täysi takuu. Noin viiden kuukauden jälkeen moottorin käynnin huonontuessa ilmeni, että polttoainesuuttimet olivat pahasti karstoittuneet. DM-auto teki heti selväksi, että he huolehtivat ja vastaavat täysimääräisesti korjauksesta. DM-autossa on mukava ja välitön henkilökunta ja siellä voi keskustella asiallisesti esim. takuuseen liittyvistä asiosta, henkilökunta ei missään vaiheessa ottanut puolustuskantaa vaan kuunteli asiakasta asiallisesti. kiitoksia lämpimästi koko henkilökunnalle.

Harri Nyyssönen / Thunderlight
20.12.2011 14:12
Tere. Olemme nyt reilun vuoden aikana uusineet koko kuljetuskalustomme DM-Autosta. Pakettiautoja, bussin ja hlöauton. Myös haluamme väri on löytynyt kaikkiin, jotta kuljetuskaluston ulkonäkö on yhteneväinen. Kaikki autot ovat olleet juuri siinä kunnossa kuin niiden on sanottukin olevan. Kaupanteko on asiallista ja miellyttävää. Erityis kiitos Jukalle, kuuntelee mitä asiakas haluaa/tarvitsee ja toimittaa sen mukaisen auton. Suosittelen 🙂 Kiitos hyvistä kaupoista.

Janne Laitila
30.09.2011 10:09
Vaihdoin liikkeestä 2001 vuosimallin auton uudempaan 2008 malliseen samaan merkkiin. Olen erittäin tyytyväinen kaupantekoon sekä jälkimarkkinointiin. Uudessa autossa havaittiin vetoakseli vika. Uusi osa tilattiin merkkiliikkeestä ja vaihdettiin paikalleen ilman lisäkustannuksia takuun piikkiin. Erittäin asiallinen ja mukava palvelu. Itse tulen asioimaan täällä jatkossakin ja suosittelen varauksetta muillekin!

Marko Tolvanen
02.03.2011 23:03
Tilasin liikkeestä auton erikoisvarusteilla koska täällä ei ollut sen tasoisia tarjolla. Toimitus ylitti odotukseni ja sain erittäin toimivan auton käyttööni. Takuu toimi kun käytetty on käytetty autoon tuli pikku vika jonka liike hoiti heti kuntoon. Voin suositella kaikille luotettavaa ja turvallista autokauppaa ja kiitokset myös koko henkilökunnalle teillä on ilo asioida.

Paavo Hentilä
25.01.2011 20:01
Pari vuotta sitten löysin Kempeleestä tämän erinomaisen autokaupan, palvelu ystävällistä ja luotettavaa. Mikä parasta, takuu toimii. Suosittelen tätä myymälää autokauppoja harkitseville. Lisäksi naapuritalossa on erinomainen autokorjaamo, Z- autohuolto, jossa ammattitaitoinen henkilökunta palvelee hymyssä suin, laadukkaasti ja edullisesti. Näitä molempia voin suositella kolmen kaupan kokemuksella.