fbpx

Oulun DM-Auto Oy

Oulun DM-Auto Oy on vuonna 1994 perustettu vastuullinen ja asiakasläheinen perheyritys. Pitkällä osaamisella ja ammattitaidolla DM-Auto Oy on pysynyt luotettavana ja laadukkaana automyyjänä asiakkaille. DM-Auto on tunnettu hyväkuntoisista ja laadukkaista vaihtoautoista.

Asiakasläheisyys on asia, johon DM-Auto Oy panostaa. Ystävällinen henkilökunta, auton varustaminen asiakkaan haluamalla tavalla sekä puhtaat autot ja toimitilat ovat meille tärkeitä. Pidämme huolta autojen kunnosta emmekä myy keskeneräisä autoja. Autot fiksataan, huolletaan ja katsastetaan ennen myyntiä. Uskomme autojemme laadukkuuteen markkinoilla.

Oulun DM-Auto Oy sijaitsee Kempeleessä Zatelliitintie 15. Tervetuloa, palvelemme innolla!

Asiakkaamme kertovat meistä

DM-Auto Facebookissa
4.8
Based on 39 reviews
Juha N.
Juha N.
Todella ystävällistä ja asiantuntevaa palvelua. Suosittelen jokaiselle auton vaihtajalle hakemaan omat kokemukset.
Myyjille iso kiitos ihanasta palvelusta.
Janne T.
Janne T.
Asiakaspalvelu täysi 10 ja autot huippu kunnossa! Yhden kaupan olen tehnyt dm-autosta ja jatkossakin tulen autoni sieltä hankkimaan. Jukalle kiitokset �
Tapio M.
Tapio M.
Hankimme auton DM:stä tässä jokin aika sitten ja oma kokemukseni on se, että liikkeessä tehdään suoraselkäistä ja rehellistä autokauppaa. Olen saanut neuvoa myös jälkeenpäin auton käyttöön liittyvissä asioissa. Suosittelen.
Noora K.
Noora K.
Erinomaista palvelua saatiin! Jukalle suuret kiitokset! 😊 Ensimmäistä kertaa asioitiin ja kaupat tehtiin tässä liikkeessä ja ehdottomasti parasta palvelua ja sujuvimmat kaupat ikinä! Jahka ollaan joskus autoa jälleen vaihtamassa niin asioidaan kyllä enemmänkö mielellään uudelleen Jukan kanssa! 👍
Mika S.
Mika S.
Kävin päivittämässä menopelin muutama viikko sitten. Reilun viikon ajelun jälkeen, ilmeni pieniä ongelmia, jotka kuitenkin liike hoiti mallikkaasti ja auto tuli kuntoon. Palvelu täysi kymppi! Suosittelen ja jatkossakin tiedän missä meidän perheen autot vaihtuu�.
Olli N.
Olli N.
Erinomainen tähdellisten heräteostosten autoliike ja palvelu pelaa, kiitos Jukka & Mevlane !
Susanna R.
Susanna R.
Erittäin ystävällistä ja huippua asiakaspalvelua! Vaihdoin autoa liikkeessä ja uusi auto odotti kiillotettuna ja puhdistettuna lähtökuopissa sisällä! Ja paperi hommat järjestyi hyvin nätisti! Iso Kiitos!!
Sari P.
Sari P.
Loistavaa palvelua! Suosittelen ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
js_loader