Oulun DM-Auto Oy

Oulun DM-Auto Oy on vuonna 1994 perustettu vastuullinen ja asiakasläheinen perheyritys. Pitkällä osaamisella ja ammattitaidolla DM-Auto Oy on pysynyt luotettavana ja laadukkaana automyyjänä asiakkaille. DM-Auto on tunnettu hyväkuntoisista ja laadukkaista vaihtoautoista.

Asiakasläheisyys on asia, johon DM-Auto Oy panostaa. Ystävällinen henkilökunta, auton varustaminen asiakkaan haluamalla tavalla sekä puhtaat autot ja toimitilat ovat meille tärkeitä. Pidämme huolta autojen kunnosta emmekä myy keskeneräisä autoja. Autot fiksataan, huolletaan ja katsastetaan ennen myyntiä. Uskomme autojemme laadukkuuteen markkinoilla.

Oulun DM-Auto Oy sijaitsee Kempeleessä Zatelliitintie 15. Tervetuloa, palvelemme innolla!

Asiakkaamme kertovat meistä

DM-Auto Facebookissa
4.8
Based on 39 reviews
Susanna R.
Susanna R.
Erittäin ystävällistä ja huippua asiakaspalvelua! Vaihdoin autoa liikkeessä ja uusi auto odotti kiillotettuna ja puhdistettuna lähtökuopissa sisällä! Ja paperi hommat järjestyi hyvin nätisti! Iso Kiitos!!
Eero P.
Eero P.
Myyjille iso kiitos hyvästä palvelusta, suosittelen lämpimästi 🙂
Markus H.
Markus H.
Hyvä asiakaspalvelu. Auto löytyi ja kaikki oli mukavan rentoa. Suosittelen. Kiitos Jukalle. 👍
Sanna P.
Sanna P.
Luotettava, loistavan palvelun autoliike! Suosittelen!!!
Mika H.
Mika H.
Kaupanteko oli helppoa ja asiakaspalvelu hyvää, voin suositella!
Hannu K.
Hannu K.
Laadukkaist autoja ja uskomattoman hyvää asiakaspalvelua! Pian kaupan tekemisen jälkeen autossa ilmeni vakavahko ongelma ja liike otti heti asian vastuulleen ja hoiti asian kuntoon. Jatkossa kaikki autot hankin DM autosta.
Sari P.
Sari P.
Loistavaa palvelua! Suosittelen ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ville M.
Ville M.
Positiivinen yllätys että autoliikkeestä voi saada näin hyvää palvelua. Loistava asiakaspalvelu, reilu autokauppa ja hyvää kahvia. Jäi kyllä hyvä maku kaikin puolin 👍
js_loader