fbpx

Oulun DM-Auto Oy

Oulun DM-Auto Oy on vuonna 1994 perustettu vastuullinen ja asiakasläheinen perheyritys. Pitkällä osaamisella ja ammattitaidolla DM-Auto Oy on pysynyt luotettavana ja laadukkaana automyyjänä asiakkaille. DM-Auto on tunnettu hyväkuntoisista ja laadukkaista vaihtoautoista.

Asiakasläheisyys on asia, johon DM-Auto Oy panostaa. Ystävällinen henkilökunta, auton varustaminen asiakkaan haluamalla tavalla sekä puhtaat autot ja toimitilat ovat meille tärkeitä. Pidämme huolta autojen kunnosta emmekä myy keskeneräisä autoja. Autot fiksataan, huolletaan ja katsastetaan ennen myyntiä. Uskomme autojemme laadukkuuteen markkinoilla.

Oulun DM-Auto Oy sijaitsee Kempeleessä Zatelliitintie 15. Tervetuloa, palvelemme innolla!

Asiakkaamme kertovat meistä

DM-Auto Facebookissa
4.8
Based on 40 reviews
Juha N.
Juha N.
Todella ystävällistä ja asiantuntevaa palvelua. Suosittelen jokaiselle auton vaihtajalle hakemaan omat kokemukset.
Myyjille iso kiitos ihanasta palvelusta.
Jaana K.
Jaana K.
Huippu palvelua!!! Loistava tietotaito ja luotettavaa kaupantekoa. Aina on mulle auto löytynyt täältä. ��
Mika S.
Mika S.
Kävin päivittämässä menopelin muutama viikko sitten. Reilun viikon ajelun jälkeen, ilmeni pieniä ongelmia, jotka kuitenkin liike hoiti mallikkaasti ja auto tuli kuntoon. Palvelu täysi kymppi! Suosittelen ja jatkossakin tiedän missä meidän perheen autot vaihtuu�.
Hannu K.
Hannu K.
Laadukkaist autoja ja uskomattoman hyvää asiakaspalvelua! Pian kaupan tekemisen jälkeen autossa ilmeni vakavahko ongelma ja liike otti heti asian vastuulleen ja hoiti asian kuntoon. Jatkossa kaikki autot hankin DM autosta.
Päivi M.
Päivi M.
Erittäin ystävällinen ja asiantunteva palvelu! Lisäksi todella hyvä valikoima laadukkaita autoja. Kiitos Mevlane sujuvista kaupoista, oli ilo asioida kanssasi 😊👌
Sari P.
Sari P.
Loistavaa palvelua! Suosittelen ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Noora K.
Noora K.
Erinomaista palvelua saatiin! Jukalle suuret kiitokset! 😊 Ensimmäistä kertaa asioitiin ja kaupat tehtiin tässä liikkeessä ja ehdottomasti parasta palvelua ja sujuvimmat kaupat ikinä! Jahka ollaan joskus autoa jälleen vaihtamassa niin asioidaan kyllä enemmänkö mielellään uudelleen Jukan kanssa! 👍
Mika H.
Mika H.
Kaupanteko oli helppoa ja asiakaspalvelu hyvää, voin suositella!
js_loader