fbpx

Suomen parhaimmat vaihtoautot

Oulun DM-Auto Oy

Oulun DM-Auto Oy on vuonna 1994 perustettu vastuullinen ja asiakasläheinen perheyritys. Pitkällä osaamisella ja ammattitaidolla DM-Auto Oy on pysynyt luotettavana ja laadukkaana automyyjänä asiakkaille. DM-Auto on tunnettu hyväkuntoisista ja laadukkaista vaihtoautoista.

Asiakasläheisyys on asia, johon DM-Auto Oy panostaa. Ystävällinen henkilökunta, auton varustaminen asiakkaan haluamalla tavalla sekä puhtaat autot ja toimitilat ovat meille tärkeitä. Pidämme huolta autojen kunnosta emmekä myy keskeneräisä autoja. Autot fiksataan, huolletaan ja katsastetaan ennen myyntiä. Uskomme autojemme laadukkuuteen markkinoilla.

Oulun DM-Auto Oy sijaitsee Kempeleessä Zatelliitintie 15. Tervetuloa, palvelemme innolla!

Asiakkaamme kertovat meistä

DM-Auto Facebookissa
4.8
Perustuu 41 arvioon
Olli N.
Olli N.
Erinomainen tähdellisten heräteostosten autoliike ja palvelu pelaa, kiitos Jukka & Mevlane !
Markus H.
Markus H.
Hyvä asiakaspalvelu. Auto löytyi ja kaikki oli mukavan rentoa. Suosittelen. Kiitos Jukalle. 👍
Merja P.
Merja P.
Erittäin ystävällinen, nopea ja asiantunteva palvelu! Kiitokset Jukalle! 😊
Eero P.
Eero P.
Myyjille iso kiitos hyvästä palvelusta, suosittelen lämpimästi 🙂
Tapio M.
Tapio M.
Hankimme auton DM:stä tässä jokin aika sitten ja oma kokemukseni on se, että liikkeessä tehdään suoraselkäistä ja rehellistä autokauppaa. Olen saanut neuvoa myös jälkeenpäin auton käyttöön liittyvissä asioissa. Suosittelen.
Päivi M.
Päivi M.
Erittäin ystävällinen ja asiantunteva palvelu! Lisäksi todella hyvä valikoima laadukkaita autoja. Kiitos Mevlane sujuvista kaupoista, oli ilo asioida kanssasi 😊👌
Jussi V.
Jussi V.
Lähdin myymään perheemme autoa ja päätin kartoittaa liikkeet Kempeleen ja Äimäraution välillä. Oulun DM-Auto Oy:ssä oli perheyrityksen tunnelma ja paras palvelu kaikista käymistäni liikkeistä. Myös tarjous oli hyvä. Voin käsi sydämellä suositella heitä.
Mika S.
Mika S.
Kävin päivittämässä menopelin muutama viikko sitten. Reilun viikon ajelun jälkeen, ilmeni pieniä ongelmia, jotka kuitenkin liike hoiti mallikkaasti ja auto tuli kuntoon. Palvelu täysi kymppi! Suosittelen ja jatkossakin tiedän missä meidän perheen autot vaihtuu�.
js_loader