fbpx

Näin meidän autot fiksataan ennen myyntiä

DM-Auto – Auton fiksausprosessi

Piristävä muisto myyjältä:

Eräs asiakas kysyi myyjältä puhelimessa: ”Millä editointisovelluksella olette saaneet auton noin kiiltävän näköiseksi?”  Tähän myyjä vastasi hieman naurahtaen: ”Myllytyskoneella!”

Laadukkaat vaihtoautot

Yksi DM-Auton tärkeimpiä kriteereitä autovalikoimassa on autojen hyvä kunto. Hyväkuntoiset autot käyvät paremmin kaupaksi, tyydyttävät asiakkaita paremmin ja tuovat autojen todellisen laadun näkyviin. Usein asiakkaan ostopäätöksen onkin ratkaissut nimenomaan auton hyvä kunto. DM-Auton valikoima sisältää huippulaadukkaita ja siistikuntoisia autoja, joissa on yksilöllisesti otettu varustelu ja yleiskunto huomioon.

Aina, kun auto saapuu valikoimaamme, tehdään sille kattava kuntotarkistus. Havaitut puutteet ja/tai viat, kuten esimerkiksi huonokuntoinen tuulilasi tai vaikkapa hapettuneet lokasuojankaaret, pyritään korjaamaan. Myös vaaditut huollot pyritään tekemään aina ennen auton myyntiinlaittoa.

Hyväkuntoiset autot ovat tärkeä kriteeri meille, mutta miten kriteeri itse asiassa täytetään? Autojemme fiksausprosessi on erittäin kattava: ensin autosta tarkistetaan huolto- ja korjaustarpeet, jonka jälkeen se annetaan fiksaushallin armoille. Myyntifiksaukseen sisältyy esimerkiksi auton kaksivaiheinen ulkopesu, kattava sisäpesu (myös penkkien ja mattojen märkäpesu), toisten renkaiden ja vanteiden pesu ja tarvittaessa maalipinnan koneellinen kiillotus.

Fiksauksessa kiinnitetään paljon huomiota pieniin yksityiskohtiin. Meillä auton pienet ja ahtaatkin paikat, kuten ovilokerot, takakontin luukun sarana-aukot ja muut tämäntyyppiset siistitään. Kun auto on kokonaan kuivunut, ulkofiksauksen viimeisessä vaiheessa kiillotettuun maalipintaan laitetaan suojaksi autovaha.

Järki mukana!

Kaikkia autoja ei ole meidänkään kannaltamme järkevää fiksata täydelliseen kuntoon. Tällaisia tapauksia voivat olla esimerkiksi huomattavan paljon ajetut ja iäkkäämmät autot. Tästä huolimatta teemme kaikkemme, jotta vanhakin auto saa mahdollisuuden löytää uuteen kotiin. Meillä siis edullisetkaan autot eivät jää ilman huolenpitoa.

Kun auton myyntifiksaus on tehty, annetaan auton sisätilojenkin kuivua huolellisesti. Tämän jälkeen renkaat pakataan mahdollisuuksien mukaan siististi kyytiin, ja autoon laitetaan vielä tarvittavat myyntilaput.

Loppurutistus

Viimeinen vaihe auton myyntiinlaitossa onkin sitten valokuvaus. DM-Auton ammattitaitoiset työntekijät ja yhteistyökumppanit vastaavat myös nettisivuiltamme löytyvistä kuvista ja videoista. Niin autojen huippu kunto, laadukkaat kuvat kuin nettisivutkin ovat lähellä sydäntämme.

Meiltä DM-Autosta löydät siis tarkkaan valitut, kuntotarkastetut ja hyväkuntoiset autot niin sähkö-, hybridi-, kuin polttomoottoriautojenkin valikoimasta. Ammattitaitoinen valokuvaus helpottaa myös asiakkaan valintaa, siksipä pyrimmekin pitämään laatua yllä myös tulevaisuudessa.

Annathan palautetta, mikäli löydät toiminnastamme parannettavaa! Palautteen avulla kehittyvät niin työntekijät kuin yrityksemmekin.

*Tässä tekstissä on kerrottu yleisimmät autoihimme tehtävät toimenpiteet. Nämä toimenpiteet ovat aina tapauskohtaisia ja vaihtelevat autoyksilön mukaan, mutta tavoitteenamme on antaa jokaiselle autolle paras mahdollisuus löytää uusi omistaja.*